Facebook advertising

Facebook advertising - Online marketing bureau H creation

Facebook advertising heeft een groot bereik, specifieke targeting mogelijkheden en biedt mooie data-driven oplossingen. Bijna elke doelgroep is goed te bereiken via Facebook advertising.

Facebook advertising mogelijkheden

Facebook biedt vele verschillende campagne vormen en advertentie-formaten. Zo kan er bijna voor elk campagne doel een bijpassend campagne type en advertentie formaat gekozen worden. Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen hierin en kunnen daarom een weloverwogen strategische keuze maken.

Facebook advertising in de customer journey

Bij elke campagne brengen we de customer journey in kaart te. Waar staat het bedrijf nu? Wat is het doel van de campagne en hoe kan de strategie helpen om dit te realiseren. Hieronder zijn de verschillende fases van de customer journey te zien.

customer journey - H creation

Een Facebook campagne past in meerdere fasen in de customer journey. Dit kan door verschillende advertentie-formaten, gepaste teksten gericht op het doel en door optimalisaties en data gebruik zoals retargeting.

Facebook advertising retargeting

Retargeting is het herbenaderen van een eerder opgebouwde poule van geïnteresseerden. Door middel van retargeting kunnen consumenten effectiever door de customer journey – ofwel funnel – ‘getrokken’ worden. Daarnaast kunnen we ook look-a-like doelgroepen inzetten en custom made doelgroepen aanmaken vanuit bestaande (potentiele) klanten data.

 

> Werkwijze & tarieven

 

ik wil vrijblijvend contact