Online marketing bureau H creation

Wij helpen je bij het optimaliseren van uw bedrijfsresultaat door middel van ons aanbod in online marketing diensten. Wij denken met je mee over de marketingstrategie en nemen de uitvoer ervan uit handen. Daarnaast geven wij ook workshops.

Ons doel..

is om de weg naar bedrijfsresultaat voor jou te vergemakkelijken. En dat in combinatie met een gezellige en transparantie samenwerking en overzichtelijke tarieven!

Wie zijn we?

Wij zijn H creation, een creatief flexibel team met veel kennis. De vaste kern van ons ervaren team zijn strebers, enthousiast en altijd in voor een nieuwe uitdaging (en gezelligheid). Daarnaast hebben we flexibele specialisten om ons te ondersteunen in relevante projecten.

Ons primaire doel is u het gewenste resultaat te leveren en zullen hier dan ook altijd eerlijk advies in geven, zelfs als dit niet in ons voordeel is. Ervaring ligt in verschillende disciplines, van social tot video, -display en ook uit de analytische hoek.

H creation is gestart in 2015 in Amsterdam. Vragen? Of wil je meer weten over H creation en wat wij eventueel voor je kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op we vertellen je graag meer!

Goed-online-marketing-bureau-Amsterdam-omdat

Werkwijze

Er zijn verschillende manieren waarop we samen kunnen werken. Dit heeft als doel om optimaal aan de bedrijfsbehoefte te voldoen. De meest voorkomende zijn:

1. In-house online marketeer

Je bedrijf heeft tijdelijk of structureel meer hulp nodig op het gebied van online marketing. Wij kunnen een x aantal uur per week op locatie meedraaien. Dit kan zijn om tijdelijk een vaste vacature te vullen, maar ook als er wat losse vragen zijn. De werkwijze hiervan komt redelijk overeen met de hieronder besproken werkwijze van aanpak 2. Echter sluit het natuurlijk naadloos aan bij de behoefte, die wellicht niet gericht is op een campagne alleen.

2. Projectmatige online marketing hulp

Hierbij gaan we puur project matig voor een specifieke campagne aan de slag. Hieronder is de werkwijze van deze aanpak besproken. Kennismaking: Om elkaar wat beter te leren kennen en te verkennen wat de mogelijkheden zijn vindt een kennismakingsgesprek plaats. Dit is volkomen vrijblijvend. Briefing – offerte: Heb je al een actie plan klaar liggen of alleen een doelstelling? In overleg wordt er een opzet gemaakt waarbij H creation kennis en expertise gebruikt om de doelstellingen vast te leggen. Wij zullen aan de hand van de besproken strategie een offerte van de kosten maken. Hierin is transparant terug te zien welk deel van het budget rechtstreeks naar media en creatie gaat en welk deel er voor management gereserveerd wordt. Opzet en uitvoering: Als adverteerder en H creation de definitieve aanpak hebben besproken zal H creation aan de slag gaan. Alle besproken opzet, inkoop, monitoring, analyses en optimalisaties worden door ons verzorgd. Evaluatie: Bij campagnes zult u tussentijdig en achteraf rapportages ontvangen. Na afloop van de campagne kan de evaluatie besproken worden. Hier worden learnings en keypoints in meegenomen. Voor de analyses gelden afgesproken rapportages en/of contactmomenten!

online_marketing_bureau_amsterdam

Tarieven

De kosten zullen uiteindelijk een investering voor het bedrijf zijn. Wij werken flexibel in welke vorm het voor u schikt. Of dit een enkele losse vraag is of het overnemen van de gehele online marketing.
Hieronder de online marketing investeringen voor onze werkzaamheden. Voor het campagne-management en de online marketing werkzaamheden die wij verrichten werken wij op uur-basis. Wij rekenen geen mediafee of andere kosten. Onder campagne management valt: Facebook-, Instagram-, Linkedin-, Snapchat-, SEA-, Display-, Video advertising en overige online marketing werkzaamheden.
Uurtarief €80,- p.u.
Bij additionele diensten of pakketten waar kosten aan vast zitten zal dit buiten het uurtarief vallen. Hieronder een overzicht van de online marketing tarieven van enkele pakketten die niet op uur-basis worden verrekend:
Data analyse pakket: €480,-
HTML5 Bannercreatie: €430,-
Sponsored content: op aanvraag.
Workshop social media advertising: bekijk deze sheet.
* Alle genoemde bedragen zijn excl BTW. Of de werkzaamheden op uurbasis of in pakket-vorm worden berekend, hoe dan ook zal je vooraf aan een opdracht een duidelijk kostenplaatje worden voorgelegd. Zo sta je nooit voor verassingen. Transparantie hierin vinden wij het belangrijkst!
ONTDEK HOE WE JE KUNNEN HELPEN