Workshop social advertising

H creation geeft ook workshops om u de fijne kneepjes van social media advertising te leren. De workshop social advertising is voornamelijk bedoeld voor bedrijven die hun marketingkennis wel in-house hebben en houden, maar waar behoefte is aan verdieping van deze kennis. We zullen de workshop specifiek voor uw bedrijf opzetten, hierin kunnen we ook cases vanuit het bedrijf meenemen.

Productsheet workshop social advertising

Bekijk hieronder de productsheet van deze workshop. Hierin is meer informatie te vinden over het belang, de inhoud en de tarieven van de workshop.

Productsheet workshopWorkshop social advertising

De workshop social advertising wordt tailor made en aan de hand van praktijk cases opgezet. Dit wordt gedaan op basis van de kennisbehoefte en het niveau van de voorkennis. Het doel is om alle deelnemers op een leuke en succesvolle manier relevant een concrete kennis bij te brengen.

De inhoud van de workshop is hieronder te zien. Dit is een standaard voorbeeld want natuurlijk is elke workshop altijd kosteloos aan te passen op de werkelijke behoefte.

workshop social advertising

Na afloop van de workshop zullen alle deelnemers..

Workshop social advertising

Tarieven

De tarieven voor de workshops zijn afhankelijk van het aantal deelnemers (tot 10 personen is standaard) en of en hoeveel aftercare er nodig is. Zie hier de tarieven voor deze workshop.

Meer informatie over deze workshop? Of behoefte aan een andere workshop zoals voor display advertising, leadgeneratie, SEA of SEO? Neem contact met ons op!

social advertising workshop

 

 

 

 

 

 

ik wil vrijblijvend contact