SEA – Search Engine Advertising

Wilt u met uw bedrijf bovenin de zoekresultaten komen? Wij maken voor u uw search engine campagne.

 

 

 

Met specifieke zoekwoorden zorgen wij dat uw doelgroep u makkelijk kan vinden. Search Engine Advertising (SEA) wordt steeds belangrijker, iets waar wij erg bewust van zijn. Met long-tail zoektermen zorgen wij dat u de beste ROI behaalt.

Wij behalen ons resultaat door vooraf uitgebreid onderzoek te doen, data-driven te werken en actief optimalisaties door te voeren – door middel van onder andere A/B testen.

SEA in de customer journey

customer journey - H creation

SEA kan tijdens verschillende fasen van de customer journey in worden gezet. Door de intentie die mensen kunnen hebben tijdens het opgeven van een zoekopdracht is dit wel een kanaal waar het bijna zonde is om geen gebruik van te maken. Hiermee is het voor concurrenten makkelijk om potentiële klanten weg te kapen, dit is natuurlijk het laatste wat je wilt. Echter, bij uitzondering is er zoveel concurrentie dat een ROI lastig te realiseren is. Dit zullen wij in een keyword/branche onderzoek voor je uitzoeken.

SEA retargeting

SEA biedt ook de mogelijkheid tot specifieke targeting o.a. door middel van retargeting (herbenadering) van geïnteresseerden (potentiele) klanten.

#moreinformationcomingsoon

> Werkwijze & tarieven

ik wil vrijblijvend contact